Η πασχαλινή λαμπάδα είναι ένα πατροπαράδοτο έθιμο με ξεχωριστό συμβολισμό.

Για το εργαστήριο μας η λαμπάδα έγινε μια γέφυρα που ενώνει τη αγάπη μας για το κουκλοθέατρο, με το νέο φως της άνοιξης, της γνώσης και της φιλίας που θα θέλαμε να φωτίζει αιώνια τις ψυχές των ανθρώπων.

Αγοράζοντας μια χειροποίητη λαμπάδα από το εργαστήριο μας, το Γουτού Γουπατού Project, στηρίζετε την προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε κούκλες διαφόρων ειδών και χρήσεων με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας για τους μικρούς ή μεγάλους φίλους μας.

Για πιο χρηστικές και οικονομικές λύσεις δημιουργήσαμε λαμπάδες με πάνω δωράκια όπως: α) μπρελόκ φουσκωτούλια διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων, β) κασετινάκια, τσαντάκια, γ) κοκκαλάκια, κορδελάκια, δ)μεγάλες αναδιπλούμενες θήκες-κασετίνες.

Είμαστε εδώ για να συνδημιουργήσουμε τις λαμπάδες των ονείρων σας για τα εκλεκτά βαφτιστήρια καλέστε μας πρωινές ώρες 9.00-15.00 στο 2721181366 ή στο κινητό όλες τις ώρες 6932908753. Το εργαστήριο μας βρίσκεται Αγίου Νικολάου 5 και είναι ανοιχτά κάθε πρωί από τις 9.00- 13.00 και το απόγευμα κατόπιν ραντεβού.

Στη συλλογή μας θα βρείτε
φυσικά λαμπάδες με κούκλες

Tα “φατσιόνια” περίτεχνες γαντόκουκλες

Tις “νεραϊδένιες” με ελαφρύ ξύλινο άξονα χειρισμού

Tις “τύχες” μινιατουρίτσες κολιέ, γιατί η καλή τύχη φοριέται